ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

سؤال از رئیس جمهور گره‌ای از مشکلات را باز نخواهد کرد

سؤال از رئیس جمهور گره‌ای از مشکلات را باز نخواهد کرد نماینده خرم‌آباد در مجلس تاکید کرد: نباید ذهن نمایندگان مجلس درگیر مباحث حاشیه‌ای نظیر سؤال از رئیس جمهور که گرهی از مشکلات باز نمی‌کند شود چرا که مسائل مهم‌تری در قوه مقننه شامل نظارت و قانون گذاری وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۳ - ۲۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 13
کد خبر: ۵۰۴۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، مهرداد ویس کرمی نماینده مردم خرم‌آباد در مجلس شورای اسلامی درباره سؤال نمایندگان مجلس از رئیس جمهور اظهار داشت: طرح سؤال از رئیس جمهور در مجلس توسط نمایندگان در شرایط فعلی به صلاح نیست.

 

وی با بیان این که طرح سؤال از آقای روحانی در مجلس می‌تواند در جامعه حاشیه ایجاد کند، افزود: ما بایستی پیام وحدت بین قوا را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به خارج از دولت و مجلس مخابره کنیم.

 

نماینده مردم خرم‌آباد در مجلس تصریح کرد: سؤال از رئیس جمهور چند هدف می‌تواند داشته باشد که یا باید با روحانی برخورد قانونی و نظارتی داشته باشیم در حالی که بین 9 ماه تا یک سال آینده این دولت برقرار است و دولت دیگری بر مسند امور قرار خواهد گرفت یا بایستی بحث سوال از رئیس جمهور را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ رها کرده و اجازه دهیم زمان فعالیت دولت روحانی به پایان برسد هر چند که نتایجی برای کشور بدست نخواهد آمد. 

 

ویس کرمی افزود: نباید ذهن نمایندگان مجلس درگیر مباحث حاشیه‌ای نظیر سؤال از رئیس جمهور شود چراکه مسائل مهم‌تری در قوه مقننه شامل نظارت و قانون گذاری وجود دارد.

 

وی ادامه داد: مجلس معتقد است که آقای روحانی فرد توانمندی نیست اما در شرایط فعلی ورود نمایندگان به سؤال و استیضاح آقای روحانی به صلاح کشور نیست.

 

نماینده مردم خرم‌آباد در مجلس طرح سؤال مجلس از رئیس جمهور را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به مصلحت کشور ندانست و گفت: این کار موجب اختلاف و تنش بین قوا خواهد شد و مردم هم این اختلاف را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ دوست ندارند.

 

عضو کمیسیون آموزش مجلس گفت: اگر سؤال نمایندگان مجلس از رئیس جمهور مطرح شود گره‌ای از مشکلات کشور باز نخواهد شد. این در حالی است که به وجود آمدن اختلاف بین دو قوه به نفع دشمن است و عملا معاندین از آن استفاده می‌کنند.

 

وی در پایان گفت: من سؤال از رئیس جمهور را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ امضا نکرده‌ام.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار